احمد نادر قاسمی، مدیر آکادمی فقه دهلی نو تصریح کرد: اکنون که اسلام به عنوان یک دین، تمدن و نظام امن زندگی در حال ظهور و معرفی شدن است، مسلمانان نقش خود را در معرفی این دین بهعنوان یک نظام زندگی صلحآمیز ایفا کنند.
به گزارش ستاد خبری سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، احمد نادر قاسمی، مدیر آکادمی فقه دهلینو در وبینار سیو هفتمین کنفرانس وحدت اسلامی تصریح کرد: یکی از شئون و عوامل موفقیت در زندگی ما و همه مسلمانان این است که امت، متحد و یکپارچه باشد.
وی در این باره توضیح داد: امت اسلامی به هر اندازه که به وسیله محبت، اخلاق و برادری اسلامی با هم متحد و یکدست باشد، به همان اندازه دین آنها، قدرتمند خواهد بود و ارزشهای اسلامی در جهان، غالب خواهند شد.
قاسمی با بیان این که اسلام همیشه داعی و حامی یک زندگی صلحآمیز و زندگی توأم با اخلاق اسلامی و تحمل است، گفت: رسول خدا (ص) در یک حدیث، مسلمان را اینگونه تعریف کرده است که «المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده؛ مسلمان کسی است که دیگران از شر زبان و دست او در امان باشند».
وی در ادامه اظهار داشت: در جهان امروز تمام موسسات و یا نهادهایی که برای ایجاد وحدت در میان مسلمانان تلاش میکنند، تاکید دارند که مسلمانان باید باهم زندگی صلحآمیز و توأم با امنیت و آرامش داشته باشند و یکی از بزرگترین و مهمترین نهادها و اسمها در این میان "مجمع تقریب مذاهب اسلامی جمهوری اسلامی ایران" است.
مدیر آکادمی فقه دهلینو تصریح کرد: اکنون که اسلام به عنوان یک دین، تمدن و نظام امن زندگی در حال ظهور و معرفی شدن است، مسلمانان باید نقش خود را در ارائه این دین بهعنوان یک نظام زندگی صلحآمیز ایفا کنند.
وی افزود: مقامات کشورهای مذهبی، علما، دانشمندان، امامان مساجد و تمام کسانی که برای بشریت و اجرای دین در زندگی تلاش میکنند، همه باید آستین بالا زده و اسلام را بهعنوان یک نظام صلحآمیز و یک تمدنی که میتواند آرامش را به جهان هدیه کند، بشناسانند.
قاسمی با تاکید بر تلاشهای مجمع تقریب مذاهب اسلامی در راستای ایجاد وحدت میان مسلمانان گفت: هر فرقه و مذهب برای خود اصول و فروعی دارد که میتوانند بر فروع و اعتقادات خود باقی بمانند و در آن دسته از اصول اسلامی که بین همه مشترک هستند، باهم متحد شوند.
وی با بیان این که در حال حاضر فاصلههایی در میان اهل سنت و شیعیان و یا سایر فرقههای اسلامی در جهان وجود دارد، تصریح کرد: مهمترین راه برای از بین بردن این فاصلهها، همان روشی است که رسول خدا (ص) فرمود که نسبت به یکدیگر حسد نداشته باشید، از نظر فکری و قلبی از یکدیگر دور نشوید، کینه نداشته باشید و علیه یکدیگر توطئه نکنید.
این عالم هندی خاطرنشان کرد: تمام مسلمانان، برادران دینی هستند و این امتیاز که رسول خدا به ما داده است، در هیچ جامعه بشری وجود ندارد.
وی در ادامه سخنان خود گفت: ما باید اگر کینه و بغضی از مسلمانان دیگر و برادران خود در دل داریم، آن را از قلبمان بیرون کنیم تا زمانی که تخم نفرت و حسد را از دلهای خود بیرون نکنیم، وحدت به وجود نخواهد آمد.