رفتن به محتوای اصلی
• جنگ و صلح عادلانه
• اخوت اسلامی و مقابله با تروریسم
• آزاداندیشی دینی، پذیرش اجتهاد مذهبی و مقابله با تکفیر و افراطی‌گری
• همدلی و همدردی اسلامی و پرهیز از تنش‌ها و منازعات
• احترام متقابل بین مذاهب اسلامی، رعایت ادب اختلاف و پرهیز از مشاجره، حرمت شکنی و توهین
• تقبیح عادی‌سازی ارتباط با رژیم غاصب صهیونیستی

سی و هفتمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی

پروفسور شاه کوثر مصطفی ابوالعلی در وبینار کنفرانس وحدت: مسلمانان باید حرمت قرآن را همراه با تعالیم اساسی آن حفظ کنند

پروفسور شاه کوثر مصطفی ابوالعلی در وبینار کنفرانس وحدت: مسلمانان باید حرمت قرآن را همراه با تعالیم اساسی آن حفظ کنند


استاد دانشگاه تاکید کرد: تبلیغ، ارزش مشترک اسلام برای تعلیم آموزه های اخلاقی اسلام است، اخلاق، هسته اساسی دین است و فرد بدون اخلاقیات نمی تواند به هیچ وجه باورمند به مذهب شناخته شود.
به گزارش ستاد خبری سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، پروفسور شاه کوثر مصطفی ابوالعلی، استاد دانشگاه در سخنانی در وبینار سی‌ و هفتمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی به موضوع همایش تحت عنوان «همکاری اسلامی برای دستیابی به ارزش های مشترک» اشاره کرد و گفت: موضوع این همایش با اوضاع جهان امروز، همخوانی و هماهنگی بسیاری دارد. اسلام آخرین دین الهی است و پس از حضرت محمد (ص) پیامبر دیگری مبعوث نخواهد شد. بنابراین مسلمانان به عنوان تنها مشعل داران و راهنمایان هدایت الهی و پیام های خداوند، باید صلح و سازش و آرامش را در جهان درنظر داشته باشند.

او با بیان اینکه مسلمانان باید حرمت قرآن را همراه با تعالیم اساسی آن حفظ کرده و با دقت پا جای گام های پیامبر بگذارند، افزود: انسان ها برای جانشینی خداوند بر روی زمین آفریده شده اند. این خصوصیت اصلی انسان است که او را از همه موجودات برتر و والاتر قرار می دهد.

وی افزود:مهم ترین عامل وجودی انسان، ایمان است؛ یعنی باید باور عمیق و سرسختانه به وجود خداوند و یگانگی او (توحید) داشته باشد. همه مسلمانان به وجود خداوند و یگانگی او ایمان دارند اما در جهان امروزی، مفهوم بی ایمانی به خداوند و همچنین ناباوری به وجود خداوند، به سرعت در حال گسترش است. 

پروفسور مصطفی ابوالعلی ادامه داد: یک ارزش بنیادین و مهم دیگر، ارزش های اخلاقی یا روش ها و منش هاست. مفهوم اسلامی اخلاق، بر مبنای عمل است و نه لفاظی. قرآن فرمان های بسیار آشکار و روشنی در این باره دارد، در همین راستا تبلیغ، ارزش مشترک اسلام برای تعلیم آموزه های اخلاقی آن است. اخلاق، هسته اساسی دین است و فرد بدون اخلاقیات نمی تواند به هیچ وجه باورمند به مذهب شناخته شود.

این استاد دانشگاه همچنین اظهار داشت: رنج بردن جهان از بحران اخلاقی، مسئله اصلی جهان به شمار می رود که شامل مسائلی می شود که از دیدگاه اسلام دارای بیشترین اهمیت هستند؛ مانند روابط خارج از چارچوب ازدواج و همجنس گرایی مردان و زنان که نه تنها در اسلام به شدت نهی شده بلکه در همه ادیان به ویژه دین های الهی به شدت محکوم شده است.

از این رو پژوهشگران و دانشگاهیان مسلمان باید به صورت یکپارچه به بررسی و شناسایی دلایل بی اعتقادی و پیامدهای زیانبار این اعمال مخالف طبیعت بپردازند.