امام و خطیب مسجد دادگاه عالی بنگلادش اظهار داشت: تاریخ اسلام سرشار از مثالهایی در خصوص همکاری و همبستگی میان ملتها و امتهای اسلامی است و حضرت محمد(ص) و صحابه گرانقدر ایشان الگوی برجسته در این زمینه هستند. باید بدانیم که اسلام همواره انسانها را به همکاری، همافزایی و تعامل با یکدیگر دعوت کرده است و هدف از این دعوت، ساختن جامعهای بر پایه و اساس عدالت، مساوات و پاکی بوده است.
به گزارش ستاد خبری سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی شیخ احمدرضا فاروقی، امام و خطیب مسجد دادگاه عالی بنگلادش در وبینار سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی ضمن قدردانی از برگزار کنندگان این کنفرانس اظهار داشت: شعار این کنفرانس در واقع منعکسکننده هسته اصلی رسالت ما به عنوان امت اسلامی است. بنابراین بر اساس این رسالت، برای ایجاد همکاری و همبستگی میان مسلمانان با هدف دستیابی به ارزشهای مشترک میان آنها، تلاش میشود.
وی افزود: تاریخ اسلام سرشار از مثالهایی در خصوص همکاری و همبستگی میان ملتها و امتهای اسلامی است و حضرت محمد(ص) و صحابه گرانقدر ایشان الگوی برجسته در این زمینه هستند.
امام و خطیب مسجد دادگاه عالی بنگلادش با بیان اینکه دستیابی به ارزشهای مشترک مستلزم آن است که ما از اختلافات و شکافها عبور کرده و همکاری میان یکدیگر را در زمینههای مختلف تقویت کنیم،اظهار داشت:ما مسلمانان باید همه با هم دوشادوش یکدیگر برای مبارزه با افراطیگری و خشونت تلاش کنیم .
وی در همین خصوص ادامه داد: مسلمانان وظیفه دارند در مواجهه با چالشهای اقتصادی و اجتماعی که جوامع اسلامی امروز با آنها مواجه هستند، متحد شوند و دست در دست هم برای تحقق توسعه پایدار تلاش کنند.
امام و خطیب مسجد دادگاه عالی بنگلادش با بیان اینکه همکاری اسلامی تنها در قضایا و مسائل داخلی محدود و محصور نمیشود، بلکه فراتر از آن امتداد پیدا میکند، گفت: ما در مواجهه با چالشهای موجود در سطح جهان اسلام و نیز در سطح جهان باید قدرتِ وحدت خود را به منصه ظهور برسانیم.
وی در پایان گفت: ما مسلمانان باید با همکاری مشترک به مبارزه با چالشها برویم. همبستگی میان ما میتواند تا حدود زیادی در شکلگیری یک جهانِ عادلانهتر و پاکتر سهیم باشد.