Skip to main content
• Just War and Just peace
• Islamic Brotherhood and countering Terrorism
• Religious Freethinking, Acceptance of Denominational Ijtihad and Confronting Takfir Extremism
• Islamic Empathy and Sympathy and Avoidance of Tensions and Conflicts
• Mutual Respect between Islamic Denominatins, Observance of the Etiquettes of Difference and Avoidance of Quarrels, Desecration and Insults
• Normalization of relations with the usurping Zionist regime

37th International Islamic Unity Conference

كامارا موریتیه در سی‌وهفتمین کنفرانس وحدت اسلامی؛ برخی از مبارزات با تروریسم ریاکارانه است

كامارا موریتیه در سی‌وهفتمین کنفرانس وحدت اسلامی؛ برخی از مبارزات با تروریسم ریاکارانه است

استاد دانشگاه ساحل عاج اظهار داشت: برخی از مبارزات با تروریسم ریاکارانه است و در باطن شکل دیگری به خود دارد. برای مثال در پی حوادث 11 سپتامبر و حمله امریکا به عراق و افغانستان کسانی که در حوادث تروریستی دست داشتند، عراقی و یا افغانستانی نبودند بلکه از تبعه های کشورهای دیگر بودند.
به گزارش ستاد خبری سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، پروفسور كامارا موریتیه، استاد دانشگاه ساحل عاج در وبینار سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی اظهار داشت: امروز چگونه باید به بشریت اقدامات تروریستی که علیه مسلمانان صورت می‌گیرد را بیان کنیم؟
 
وی افزود: وقتی ما می‌بینیم که مبارزات مختلف و گوناگون مسلمانان، علیه تروریسم موثر نبوده است و دشمنان روز به روز بیشتر به کشورهای اسلامی نفوذ می‌کنند، بنابراین به این نتیجه می‌رسیم که مشکل اساسی در این زمینه وجود دارد و باید نوع مبارزه با آنان را تغییر دهیم.
 
موریتیه تصریح کرد: برخی از مبارزات با تروریسم ریاکارانه است و در باطن شکل دیگری به خود دارد. برای مثال در پی حوادث 11 سپتامبر و حمله امریکا به عراق و افغانستان کسانی که در حوادث تروریستی دست داشتند، عراقی و یا افغانستانی نبودند بلکه از تبعه های کشورهای دیگر بودند.
 
استاد دانشگاه ساحل عاج افزود: در واقع اعمال تروریستی و افرادی که مرتکب اعمال تروریستی می‌شوند، می‌توانند برای برخی از کشورها منافع سیاسی، اقتصادی و ژئواستراتژیک داشته باشند.
 
موریتیه خاطر نشان کرد:ما در  جنگ در کشورهای اسلامی به جای کمک کشورهای قدرتمند به مسلمانان، شاهد گسترش و تکثیر گروه های ترویستی در این مناطق از سوی آنان هستیم و مشاهده می‌کنیم که به بهانه مبارزه با تروریسم، سعی دارند از تروریسم به عنوان اهرمی برای فشار آوردن به ملت‌های منطقه استفاده کنند.

استاد دانشگاه ساحل عاج تاکید کرد: امروز باید قوانین مبارزه با تروریسم به صورت آشکار بیان شده و نباید منافع عده ای در نظر گرفته شود. همه ما می‌دانیم که وقتی ثروتی در منطقه ای نهفته باشد، کشورهای سود جو جهت بهره برداری از این ثروت ها و منافع خود جذب آن منطقه می‌شوند. به همین دلیل است که استعمارگران به دنبال منابع کشورهای اسلامی هستند و سعی دارند به نحوی به این کشورها نفوذ کنند.
 
موریتیه تصریح کرد: نحوه و روش مبارزه علیه تروریسم باید با همکاری کشورهایی که دچار این حملات تروریستی شده ‌اند و بدون در نظر گرفتن منافع سودجویان و دخالت آنان صورت گیرد.