به گزارش ستاد خبری سی و ششمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی آسیه میرزاعلی، مدیر حوزه خواهران اهل سنت آق قلا در سخنانی در وبینار ششم سی و ششمین کنفرانس وحدت، به نقش صهیونیسم بین الملل در ایجاد تفرقه و دشمنی در میان کشورهای جهان اسلام اشاره کرد و بیان نمود: صهیونیسم بین الملل سال هاست که به طرق و عناوین گوناگون می کوشد تا به جهان اسلام ضربه بزند. برای هر چه عالم گیر شدن فتنه ها تلاش می کند و در این راه از هیچ جنایت و خیانتی فرو گذار نکرده و نخواهد کرد. در همین چارچوب، صهیونیسم بین الملل از طرق مختلف و با هدف سیطره بر جهان و خصوصا جهان اسلام باعث واگرایی جهان اسلام شده است. بر اساس مطالعات تاریخی، سازمان صهیونیسم اواخر قرن نوزدهم میلادی شکل گرفت و در سال ۱۸۹۷ میلادی نخسین کنفرانس جهانی صهیونیسم تشکیل شد. در این مقطع تاریخی تاکید بر لزوم مهاجرت یهودیان به فلسطین و تاسیس دولت یهودی مطرح شد اما تفکرات صهیونیستی قبل از تشکیل رسمی صهیونیسم به وفور در مراحل مختلف تاریخی یافت می شود . اندیشه نژاد پرستی و برتری قوم یهود از صدر مسیحیت و حتی پیش از آن و سپس در زمان ظهور اسلام در بین یهودیان رایج بوده و قرآن کریم در آیه ۸۲ سوره مائده، یهویادن را سرسخت ترین دشمن مومنان معرفی می کند.«لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا ». قطعا سرسخت ترین مردم را نسبت به اهل ایمان ، یهودیان و مشرکان خواهی یافت . قرآن کریم آنها را حریص ترین مردمان جهان نسبت به مال دنیا و لجوج و بهانه گیر و قسی القلب می داند.
میرزاعلی با بیان اینکه امروزه این روحیات ناپسند را به صورت تشکیلاتی و منسجم تر در بین صهیونیست ها شاهد هستیم، افزود: قریب به هفتاد سال از تشکیل دولت نامشروع یهودی صهیونیستی در سرزمین اشغالی فلسطین می گذرد و صهیونیست ها به دلیل نفوذ بسیار گسترده در رسانه های جهانی و دولت های مقتدر، به طور نامحسوس در زندگی این انسان ها رخنه کرده و باعث فلاکت انسان ها شده اند . این نفوذ در حوزه های مختلفی است که اولین حوزه، غلبه حوزه فرهنگی و تمدنی غربی بر جمیع مناسبات مادی و فرهنگی انسان عصر مدرن و از کارکرد افتادن سایر حوزه های فرهنگی و تمدنی اقوام مختلف و یکی از دلایل قالب شدن اندیشه و عمل و اخلاق یهودیان بر سایر حوزه هاست .دومین حوزه، زعامت مستقیم و غیر مستقیم سران مجامع مخفی فراماسونری و صهیونیستی بر سازمان ها و نهاد های بین المللی در حوزه های فرهنگی، اقتصادی، حقوقی، سیاسی، بهداشتی و غذایی مانند سازمان ملل متحد و سازمان غذا و کشاورزی، بانک جهانی، کمیسیون عالی حقوق بشر، صندوق بینالمللی پول و سازمان آموزشی علمی یونسکو است.
او سومین حوزه نفوذ صهیونیسم را سلطه یهویادن بر نظام مالی- اقتصادی جهان دانست و اظهار داشت: یهودیان از مسیر بانک ها و سر انجام سلطه بر عموم کارتر ها و کمپانی های چند ملیتی و به عبارت دیگر سلطه بر همه دارایی های ساکنان جهان امروز ، در حقیقت همه حوزه های فرهنگی ، اقتصادی، سیاسی جهان غرب و به تبع آن جهان مستضعفان را تحت کنترل خود قرار داده اند. در همین حال چهارمین حوزه، سلطه زرسالاران یهودیان و صهیونیستی بر بزرگترین نظام رسانه ای جهان اعم از اینترنت ، شبکه های رادیویی، تلویزیونی، مطبوعات و خبرگزاری های تراز اول جهان است. در سال ۱۹۷۶ میلادی یک یهودی که استاد حقوق بین الملل آلمان بود، انجمنی پنهان برای یهودیان تاسیس کرد و آن را انجمن نورانیان نام نهاد. نام های رویترز ، سوشیال پرس ، فرانس پرس در جهان روزنامه نگاری برای عموم خبرگزاری های جهان شناخته شده است و کمپانی های بزرگ، وظبفه تامین بخش اعظم اخبار تغذیه کننده جمیع رسانه های مکتوب و غیر مکتوب جهان را به عهده دارند. رویترز توسط شخصی یهودی و با نفوذ در انگلستان تاسیس شد و سوشیال پرس در سال ۱۸۴۸ میلادی تحت کنترل جریان یهودی تاسیس شد که امروزه بیش از ده هزار روزنامه را در ۱۰۹ کشور جهان با اخبار خود تغذیه می کند .فرانس پرس در سال ۱۸۳۵ توسط یکی از یهودیان فرانسه بنیاد نهاده شد، این خبرگزاری بیش از ۱۵۲ کشور جهان را تحت پوشش خبری خود قرار داده است.
مدیر حوزه خواهران اهل سنت آق قلا با بیان اینکه وقتی سخن از تلویزیون به میان می آید، نام سه شبکه صهیونیستی ABC و CBS و NBC و همچنین هزاران شبکه و ایستگاه رادیویی و تلویزیونی آمریکا خود را به رخ می کشد، افزود: ارزش های صهیونیسم به محور ارزش های اخلاقی و فرهنگ ملل مختلف جهان تبدیل شده است.
رواج موسیقی های نامتعارف، ترویج استفاده از موارد مخدر در راستای این فرهنگ سازی برای کشور های مختلف جهان به خصوص کشورهای اسلامی است. از این رو دیگر نمی توان مالکیت یهودیان را بر بزرگترین و معتبر ترین شرکت های سهام دار هالیوود امری تصادفی قلمداد کرد چرا که مالکیت این شرکت ها بخشی مهم و استراتژی و دسیسه صهیونیسم برای کنترل افکار عمومی و شست و شوی مغزی ملت هاست .
میرزاعلی پنجمین حوزه نفوذ را جنگ روانی دانست و تصریح کرد: در این مسیر تلاش بر این است که با طراحی قبلی و حتی المقدور بدون بکارگیری ابزار نظامی به نتایج موفقیت آمیز یک جنگ تمام عیار در عرصه دیپلماسی ، سیاسی ، فرهنگی و اجتماعی دست یافت. ششمین حوزه، ایجاد وابستگی علمی است. تهاجم فکری صهیونیسم بین الملل به جهان اسلام این گونه بود که مسلمانان از خود بیگانه شدند و پنداشتند که با الگو گیری از فرهنگ و ارزش های غربی می توانند عقب ماندگی های خود را جبران کنند، حال آنکه این کار آنان باعث دور شدن مسلمانان از اسلام و باور های ریشه دار خود و ایجاد اختلاف بین خودشان و موجب عقب ماندگی روز افزون در زمینه های علمی ، اقتصادی و سیاسی بود. بنابراین صهیونیسم بین الملل از رهگذر سلطه اقتصادی با ایجاد اختلاف و تفرقه میان ملت ها در صدد است تا خود بر آنان حکومت کند. به این ترتیب همه باید از خواب غفلت بیدار شویم و مسلمانان بتوانند دوباره عزت و اقتدار و عظمت از دست رفته خوشان را پیدا کنند.