تجاوز إلى المحتوى الرئيسي
• الحرب والسلام العادل
• الاخوة الإسلامیة ومکافحة الارهاب
• الحریة الفکریة الدینیة، وقبول الاجتهاد المذهبي ومواجهة تیار التکفیر والتطرف
• المواساة الإسلامیة والحذر من التخاصم والنزاع
• الاحترام المتبادل بین المذاهب الإسلامیة، ورعایة أدب الاختلاف والنآي عن النزاع وانتهاك الحرمات والإهانة
• تطبيع العلاقات مع الكيان الصهيوني الغاصب

المؤتمر الدولي السادس والثلاثون للوحدة الإسلامية

اسلام با تفکر خود محوری و تفکر جدایی طلبی مخالف است

اسلام با تفکر خود محوری و تفکر جدایی طلبی مخالف است

 

به گزارش ستاد خبری سی و ششمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، آخوند عبدالجلیل فرهمند، مدرس مدارس علوم دینی گلستان در وبینار هشتم سی و ششمین کنفرانس وحدت اسلامی اظهار داشت: یکی از راه های رسیدن به اصل وحدت، گسترش فرهنگ توحید است. آنچه که در فرهنگ توحید به تمام مسلمین جهان آموزش می دهند، پرهیز از اختلاف است که با شناخت رسول اکرم(ص) محقق می شود. عشق به رسول خدا(ص) سرمایه ای برای ملت است و باید ایشان را عامل بیداری و دوری از مشرکین و استکبار بدانیم.

وی ادامه داد: پیامبر(ص) آمد و انسان را از زنجیر اسارت و تفرقه رهایی داد و ما را با اسلام و با آن تدبر و تعقلی که در اسلام آمده است، آشنا کرد و ارزش های اسلامی را به ما آموخت. اگر ما می گوییم از امت پیامبر(ص) هستیم، باید در این علم واسطه قرار بگیریم و وحدت را به عنوان الگوی خود قرار دهیم.
آخوند فرهمند گفت: رسول خدا (ص) آمد و عرب را با عجم یکی کرد و در آغوش هم قرار داد و سرانجام اسلامی را بر پایه وحدت بنا نهاد. اسلام می گوید، مسلمان با هر گرایشی که داشته باشد، حول محور خدای واحد و کتاب واحد و پیغمبر واحد جمع می شود. اسلام با تفکر خود محوری و تفکر جدایی طلبی مخالف است و اگر ما می خواهیم وحدت را در جهان اسلام، سرلوحه خود قرار دهیم، باید حول محور خدای واحد، کتاب واحد و پیغمبر واحد جمع شویم.
وی تأکید کرد: امت اسلام می تواند با حفظ کلمه توحید و توحید کلمه مانع توطئه دشمنان بشود، اما اگر کسی از این امت واحده فاصله بگیرد، طعمه شیطان خواهد شد؛ لذا ما همیشه می گوییم وحدت، تفکر سالم مسلمین و قدرت و سلاحی است که در دست مسلمانان است و با وجود آن هیچ ابرقدرتی نمی تواند بین مسلمین جدایی بیندازد. اگر این تفکر را ملکه ذهن خود قرار دهیم، از هر ملیتی و از هر قوم و مذهبی که باشیم، موفق هستیم.
مدرس مدارس علوم دینی گلستان اظهار داشت: اختلاف، انسان را به پژوهش، علم آموزی و به تجربه وادار می کند که بسیار هم خوب است، اما تفرقه چه کار می کند؟ تفرقه ما بین ملیت ها، اقوام و مسلمانان جدایی می اندازد و آخر سر آنها را به نفاق می کشاند؛ بنابراین باید بصیرت و آگاهی داشته باشیم و در هر جایی که می توانیم، با آن علم و بصیرتی که از خود پیامبر(ص) به ما ارث رسیده است و با وحدت کلمه، این راه بزرگ را ادامه دهیم و خود را از نفاق و تفرقه جدا نگه داریم.