به گزارش ستاد خبری سی و ششمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، آخوند عبدالجبار میرابی، امام جمعه اهل سنت قره تپه در وبینار سوم سی و ششمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی اظهار داشت: وحدت از دیرباز از ضروریات جامعه اسلامی به حساب میآید و از آنجایی که خداوند متعال، قرآن کریم را به عنوان قانون الهی و برنامه کاملی برای زندگی بشر به ویژه مسلمانان قرار داده است، بنابراین ما مسلمانان میتوانیم با بهره گیری درست از آیات قرآنی و در تبیین وحدت و نفی تفرقه راه سعادت و همدلی را هموار کنیم.
وی افزود: براساس شواهد تاریخ ملل، جوامعی که توانستند باهم یکی شوند و خود را از تفرقه و چند دستگی مصون بدارند، همیشه ملتی سربلند و در مقابل دشمنان و هجوم خارجی ها پیروز بوده اند، در مقابل جوامعی که این چنین نبودند و میان خودشان چند دستگی و نزاع و تفرقه وجود داشت با کمترین تهدید و تحریک، عزت و عظمت و اتحاد خود را از دست دادهاند و ناچار سر تعظیم مقابل دشمنان فرود آورده اند.
آخوند میرابی گفت: در قرآن کریم آیات بسیاری درمورد وحدت و نهی از تفرقه و اختلاف و پیامدهای منفی چنددستگی آمده است؛ چنگ زدن به حبل الله برای قوی شدن امت اسلامی و شکست ناپذیری آنان در برابر کفار و منافقین و راهی برای پیروزی و عزت و کرامت امت اسلامی است.
امام جمعه اهل سنت قره تپه اظهار کرد: تاریخ اسلام نیز خود گواه این مدعا است که زمانی که مسلمانان باهم به دین خدا چنگ زدند، فتوحات زیادی کسب کردند و دین مبین اسلام گسترش یافت و توانستند بر دشمنان خود غلبه کنند.
آخوند میرابی در همین خصوص ادامه داد: همچنین تاریخ اسلام نشان میدهد هنگامی که مسلمانان باهم وارد اختلاف و نزاع شدند، به جای اینکه باهم جلوی دشمن مشترکشان صف آرایی کنند، بایکدیگر به مبارزه برخاسته، موجب ذلت مسلمانان و سوءاستفاده دشمن و وسیله شادمانی آنها شده اند.
امام جمعه اهل سنت قره تپه به شرح نتایج و ثمرات تفرقه پرداخت و گفت: 1-شبیه شدن به کفار امت های پیشین 2- سستی و ضعف به دینداری و ایمان و اخلاص 3- وارد شدن در توطئه مشرکین 4- از دست دادن استقامت و پایداری از ثمرات تفرقه است.
وی در پایان گفت: مقام معظم رهبری می فرماید : امروز شعار "اِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ" از همیشه جدی تر است. امروز این ضعف و ذلتی که مسلمانان در دنیا دچار آن شده اند ناشی از همین تفرقه و اختلاف است. پرهیز از تفرقه امری است که همه باید به آن متعهد باشند و روی آن تکیه کنند و بر مسئولان فرهنگی، نویسندگان ،علما واجب است از طرح مسائل اختلاف آفرین و تفرقه افکن بپرهیزند.