به گزارش ستاد خبری سی و ششمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، صباح الصافی، رئیس سازمان بینالمللی دفاع از قربانیان تروریسم در وبینار دوم سی و ششمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی اظهار داشت: در قرآن کریم نیز بسیاری از آیات هستند که بر نزدیکی فکری و ذهنیِ تمام بشریت و به ویژه پیروان ادیان بزرگ تأکید میکند. پژوهشگران معتقدند که یکی از علل و عوامل ظهور و بروز انحرافات در برخی از دیانتها جهل و سیطره جاهلان بر کرسیهای قدرت است.
وی در ادامه به عوامل تفرقه اشاره کرد و گفت: متاسفانه امروز «حب مالکیت» در بسیاری از حکومتها به چشم میخورد. برای مثال میتوانیم به اقدامات بریتانیا اشاره کنیم که جنبش وهابیت را در آغوش خود قرار داد؛ جنبشی که اکنون با در دست داشتن شبکههای رسانهای تروریستی به حیات خود ادامه میدهد.
رئیس سازمان بینالمللی دفاع از قربانیان تروریسم افزود: وهابیت همچنین از برخی طوایف و نیز برخی شخصیتهای منحرف نظیر «یاسر الحبیب» و «محمود الصرخی» حمایت میکند. این مذهب همچنین از شخصیتهایی که خود را به دروغ به عنوان مسلمان معرفی و علیه منافع امت اسلامی اقدام میکنند، هم حمایت به عمل میآورد.
وی خاطر نشان کرد: مهمترین راهکار نزدیکی ادیان و مذاهب به یکدیگر برخورداری از روحیه انعطافپذیری و پذیرشِ طرفِ مقابل است. افراد نباید خود را برتر از یکدیگر بدانند. احادیث زیادی وجود دارند که طبق آنها تقوا تنها معیار سنجش برتری انسانها بر یکدیگر است.
الصافی تاکید کرد: بر تمامی مؤمنان و مسلمانان واجب است تا به دنبال راهکارهای تحقق وحدت و یکپارچگی باشند، در واقع راهکار های دستیابی به وحدت بسیار هستند، مهمترین این راهکارها، انعطافپذیری و پذیرشِ طرف مقابل است. البته پذیرش طرف مقابل به معنای ذوب شدن در او نیست. لازم است که رسانهها در این خصوص روشنگری کنند.
رئیس سازمان بینالمللی دفاع از قربانیان تروریسم خاطر نشان کرد: روحانیون و اندیشمندان باید برای ترمیم شکاف هایی که در طول سالیان متمادی و به دنبال اشغال و استعمار ایجاد شدند، تلاش کنند.
الصافی اذعان کرد: همه ما مسلمانان باید با اشکال مختلف تروریسم از جمله تروریسمِ فکری و نظامی مقابله کنیم. تروریسم نظام بینالملل، با وضع تحریمهای ظالمانه علیه ملتها، دولتها و مَردمشان را مورد هدف قرار میدهند.