رفتن به محتوای اصلی
• جنگ و صلح عادلانه
• اخوت اسلامی و مقابله با تروریسم
• آزاداندیشی دینی، پذیرش اجتهاد مذهبی و مقابله با تکفیر و افراطی‌گری
• همدلی و همدردی اسلامی و پرهیز از تنش‌ها و منازعات
• احترام متقابل بین مذاهب اسلامی، رعایت ادب اختلاف و پرهیز از مشاجره، حرمت شکنی و توهین
• تبیین امت واحده و اتحادیه کشورهای اسلامی و نقد و بررسی الگوی عرضه شده
• فلسطین و مقاومت اسلامی
• آیین نکوداشت آیة الله محمد علی تسخیری

سی و پنجمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی

ارتباط بین حوزه‌های علمیه اهل سنت و شیعه در راستای ارتقا وحدت تقویت شود

تصویر

حجت‌الاسلام و المسلمین محمد حجتی؛ امام جمعه موقت کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب در آستانه هفته وحدت اظهار داشت: میلاد رسول اکرم (ص) برای تمام جهانیان منشاء خیر و برکت است و این‌روز را باید مبدأی برای وحدت جهان اسلام و انسانیت دانست.

امام جمعه موقت کرمانشاه گفت: رسالت اصلی پیامبر، ایجاد ایمان به خداوند در بین مردم و وحدت بین برادران دینی بود؛ رسول اکرم (ص) عمر گرانبار خویش را همواره در راه وحدت سپری فرمودند، لذا چند دستگی و چند صدایی در دین مبین اسلام خلاف آن‌چیزی است که پیامبر مکرم (ص)  آن را دنبال می‌کردند.

این عالم کرمانشاهی، دور شدن از وحدت را معلول عدم بصیرت دینی دانست و تأکید کرد: اگر می‌بینیم که فرقه‌های بسیاری در دینی همانند اسلام متولد می‌شوند، این معضل را باید نتیجه عدم نگاه عمیق مسلمین به معارف دینی دانست.

حجت الاسلام و المسلمین حجتی با اشاره به این‌که همه مسلمین زیر یک پرچم واحد قرار دارند، افزود: کسانی که به‌دنبال ایجاد فرقه‌ها و نحله‌های جدید در اسلام هستند در قالب اهل سنت و شیعه نمی‌گنجند، بلکه اینان بازماندگان همان خوارج و منافقین دوران زندگی رسول اکرم (ص) هستند.

وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه شاهد وحدت و برادری بسیار خوبی بین برادران دینی در این استان هستیم و همین امر باعث شده است که فرقه‌های دین‌ستیز هرگز نتوانند در این خطه از ایران اسلامی بقا داشته باشند.

امام جمعه موقت کرمانشاه عنوان کرد: برای ایجاد وفاق و تقریب بیشتر بین مذاهب اسلامی نیازمند یک ارتباط همیشگی، مستمر و محکم بین حوزه‌های دینی اهل سنت و شیعه هستیم، تعامل این‌دو حوزه با همدیگر جایی برای فعالیت فرقه‌های خود ساخته دشمن در منطقه باقی نخواهد گذاشت.