Skip to main content
• Just War and Just peace
• Islamic Brotherhood and countering Terrorism
• Religious Freethinking, Acceptance of Denominational Ijtihad and Confronting Takfir Extremism
• Islamic Empathy and Sympathy and Avoidance of Tensions and Conflicts
• Mutual Respect between Islamic Denominatins, Observance of the Etiquettes of Difference and Avoidance of Quarrels, Desecration and Insults
• Normalization of relations with the usurping Zionist regime

37th International Islamic Unity Conference

شيخ عبدالله ماکوئینجا در وبینار سی و هفتمین کنفرانس وحدت؛ مصداق وحدت، واکنش یکپارچه مسلمانان در برابر اهانت به قرآن است

شيخ عبدالله ماکوئینجا در وبینار سی و هفتمین کنفرانس وحدت؛ مصداق وحدت، واکنش یکپارچه مسلمانان در برابر اهانت به قرآن است

مدیر شورای ارشاد اسلامی اهل بیت (ع) زیمباوه وحدت مسلمانان در دنیای امروزی را امر بسیار مهم و حیاتی دانست و گفت: زمانی که به قرآن کریم اهانت شد، خوشبختانه مسلمانان چه شیعه و چه اهل سنت با فراموش کردن اختلافاتشان در برابر این اقدام شنیع واکنش نشان دادند و آن را محکوم کردند. در واقع این همان وحدت مدنظر است که برای بهبود شرایطمان به آن نیاز داریم.
به گزارش ستاد خبری سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، شيخ عبدالله ماکوئینجا،  مدیر شورای ارشاد اسلامی اهل بیت (ع) زیمباوه در وبینار سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی با اشاره به آیه "واعتصموا بحبل الله جمیعا ولا تفرقوا" اظهار داشت:نخستین معیار وحدت اسلامی به گفته آیت الله مطهری، این است که همه مذاهب، و مکاتب فکری باید اتحاد داشته باشند و با کنار گذاشتن اختلافاتشان یکپارچه شوند. 

وی افزود: منظور از وحدت مسلمانان این است که مسلمانان با هرگونه اختلاف عقیده ای که دارند آن را کنار بگذارند و به اشتراکاتشان توجه کنند.

شيخ عبدالله ماکوئینجا تصریح کرد: مسلمانان باید ضمن محترم شمردن اختلافات کنار یکدیگر به صورت مسالمت آمیز زندگی کنند و با صبر و حوصله نظرات یکدیگر را بشنوند و به آن احترام بگذارند.

وی وحدت مسلمانان در دنیای امروزی را بسیار مهم و حیاتی دانست و گفت: زمانی که به قرآن کریم اهانت شد، خوشبختانه مسلمانان چه شیعه و چه اهل سنت با فراموش کردن اختلافاتشان در برابر این اقدام شنیع واکنش نشان دادند و آن را محکوم کردند. در واقع این همان وحدت مدنظر است که برای بهبود شرایطمان به آن نیاز داریم.

وی با اشاره به فرمایشات امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه برای دشمنان، شیعه و اهل سنت بودن مسلمانان فرقی نمی‌کند بلکه آنان می‌خواهند به پیکره اسلام صدمه وارد کنند، گفت: در همین راستا مسلمانان باید متحد شوند و برای بهبود شرایط جوامع اسلامی دست از تلاش و کوشش برندارند.

شيخ عبدالله ماکوئینجا در پایان گفت: ما مسلمانان چالش های بسیاری درون امت اسلامی داریم که باید برآنها غلبه کرده و پیروز شویم و برای این کار به وحدت و  یکپارچگی نیازمندیم و باید بیش از پیش آن را تقویت کنیم.