عمر عبدالرحمن ایوبی با تاکید بر اینکه تحقق وحدت اسلامی نیازمند مشارکت همگان و گسترش روحیه مسئولیتپذیری اجتماعی است، گفت: باید دانست که افکار، ایدهها و نقطه نظراتی که در طول بیش از 30 سال گذشته و در جریان کنفرانسهای تقریب و وحدت مطرح شدهاند، برای ساختنِ یک امّت اسلامیِ فرهیخته، منسجم، متحد و یکپارچه کافیاند.
به گزارش ستاد خبری سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی عمر عبدالرحمن ایوبی، عضو هیئت امنا و مدیر کل پخش رادیو توحید اسلامی لبنان در وبینار سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت رسول (ص) اظهار داشت: برگزاری این کنفرانس گام بسیار مهمی است که زمینه را برای همکاری واقعی و تاثیرگذار میان تمامی اقشار مسلمان با قومیت ها و مذاهب مختلف فراهم میآورد.
وی افزود: امروز میان ما و تحقق اهدافی که در زمینه پیاده سازی پروژه وحدت اسلامی داریم، فاصله ای وجود دارد. بنابراین برای تحقق آن باید به صورت مسالمت آمیز و در صلح در کنار یکدیگر زندگی کنیم و مسائل اختلاف برانگیز را که از گذشته برایمان به جا مانده است، کنار بگذاریم.
عمر عبدالرحمن ایوبی تصریح کرد: ما از چند دهه گذشته تا کنون در انتظار نتیجه دادن فعالیتهای فکری و چیدن میوه وحدت از طریق ارزش های قرآنی هستیم. این ارزشها نه تنها در سطح مرجعیتهای دینی و علما بلکه در سطوح گستردهتر یعنی در سطح جوامع، کشورها و ملتها باید به صورت عملی و واقعی تحقق یابند.
مدیر کل پخش رادیو توحید اسلامی لبنان با بیان اینکه عالمان و اندیشمندان دینی باید مراقب سخنرانیهای تفرقهانگیز و تحریککننده خود باشند، اظهار کرد: همچنین باید در برابر کسانی که با تعصب گرایی مذهبی و طایفه ای اقدام به سم پاشی میکنند، برخورد جدی کرد.
عمر عبدالرحمن ایوبی با تاکید بر اینکه تحقق پیروزی وحدت اسلامی نیازمند مشارکت همگان و گسترش روحیه مسئولیتپذیری اجتماعی است، گفت: باید دانست که افکار، ایدهها و نقطه نظراتی که در طول بیش از 30 سال گذشته و در جریان کنفرانسهای تقریب و وحدت مطرح شدهاند، برای ساختنِ یک امّت اسلامیِ فرهیخته، منسجم، متحد و یکپارچه کافیاند.
مدیر کل پخش رادیو توحید اسلامی لبنان خاطر نشان کرد: وحدت واقعی و عملی مسلمانان، تنها زمانی محقق میشود که ما تمامی اشکال جدایی و شکاف را کنار گذاشته و تلاشهای خود را بر روی تشکیل رهبری جهانی یکپارچه متمرکز کنیم.
وی با اشاره به آیه «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ حَقَّ تُقَاتِهِ وَلَا تَمُوتُنَّ إِلَّا وَأَنْتُمْ مُسْلِمُونَ وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا» اظهار داشت: امروز همه جهان این اعتقاد را دارند که قدرتشان تنها عاملی است که میتواند از موجودیتشان محافظت کند. در واقع تنها همکاری، تعامل و همافزایی است که میتواند امت اسلامی ما را در عرصههای مختلف سیاسی و اقتصادی در وهله اول، حفظ کند.
وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) در تمامی سخنرانی های خود بر مسئله وحدت تاکید میکردند و میفرمودند که وحدت مسلمانان در صفوف آنهاست، گفت: پس از ایشان نیز مقام معظم رهبری بر مفهوم وحدت اسلامی متعهد باقی ماندند، چراکه ایشان حقیقتا ارزش وحدت و اهمیت آن در زندگی مسلمانان را به خوبی درک میکنند.
عمر عبدالرحمن ایوبی تصریح کرد: این تربیت قرآنی ماست که به ما چهره فرهنگی، تمدنی، انسانی و اخلاقی میبخشد. بدون قرآن کریم، امت اسلام هیچ چیزی ندارد. امتی که به اسلام پایبند نباشد، هیچ بهرهای از کرامت در نزد خداوند متعال نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه امتی که به اسلام پایبند نباشد، هیچ بهرهای از حق و آزادی نخواهد داشت و در برابر ابر قدرتهای جهان نیز فاقد قدرت خواهد بود، گفت: بی شک شعار وحدت اسلامی یک شعار اصیل است و برجسته ترین کاری که امروز میتوان انجام داد، بازگرداندن وحدت و همبستگی به امت اسلامی است.
عمر عبدالرحمن ایوبی خاطر نشان کرد: قرار دادن تفکر وحدتبخش و گنجاندن اسامیِ شخصیتهای برجسته وحدتآفرین در بطنِ تعالیم آکادمیک و حوزوی، ضروری است و با این اقدام، ماهیت واقعی اقداماتی که شخصیت های برجسته انجام داده اند همانند امام خمینی(ره)، شیخ محمد غزالی و شیخ محمد علی تسخیری آشکار میشود.