تجاوز إلى المحتوى الرئيسي
• الحرب والسلام العادل
• الاخوة الإسلامیة ومکافحة الارهاب
• الحریة الفکریة الدینیة، وقبول الاجتهاد المذهبي ومواجهة تیار التکفیر والتطرف
• المواساة الإسلامیة والحذر من التخاصم والنزاع
• الاحترام المتبادل بین المذاهب الإسلامیة، ورعایة أدب الاختلاف والنآي عن النزاع وانتهاك الحرمات والإهانة
• تقبیح تطبيع العلاقات مع الكيان الصهيوني الغاصب

المؤتمر الدولي السابع والثلاثون للوحدة الإسلامية

اقدامات سازمان‌های بین المللی نسبت به مبارزه با تروریسم (علیه تروریسم)

المؤلفون:
زهرا توکلی
المستخلص:

"تروریسم بی تردید یکی از مسائل و مشکلات جامعه امروزی است که به یکی از مباحث بحث انگیز بین المللی منطقه ای و داخلی تبدیل شده است. در واقع این پدیده یکی از قدیمی‌ترین اشکال خشونت به کار می‌رود هرچند که علمیات تروریستی را میتوان همزمان با تشکیل حکومت و دولت در تاریخ دانست که شکل آن در زمانهای مختلف تغییر یافته است. لیکن به نظر میرسد در هیچ دورهای از تاریخ مانند عصر جدید تا این اندازه بشر در معرض تهدیدات تروریستی قرار نگرفته است. به طوری که در عصر حاضر هیچ فردی در هیچ جای دنیا ایمن از حملات تروریستی نخواهد بود و هر لحظه این امکان وجود دارد تا با وقوع عملیات تروریستی عدهای جان خود را از دست بدهند. 
امروزه گروههای تروریستی به صورت منسجمی در چندین کشور مختلف در حال حیات و ترتیب دادن حملات مختلف تروریستی میباشند همین ویژگی باعث شده که سازمانهای بین المللی به اقداماتی علیه تروریستان در طول زمان بپردازند. 
موضوعی که این تحقیق میخواهد به آن بپردازد بررسی اقدامات سازمانهای بین المللی در مبارزه با تروریسم است که با توصیف و تحلیل اسناد بین المللی به این نتیجه رسیدیم که سازمان‌های بین المللی با اقداماتی چون تصویب کنوانسیونها و معاهداتی مثل قطعنامه 3131 شورای امنیت و ایجاد کمیته مقابله با تروریسم و کمیته ویژه ضد تروریسم که زیر نظر شورای امنیت به وجود آمد و هم چنین با رویکردهایی مثل رویکرد سنتی، پیشگیرانه، مالی و نظامی در طول زمان به مقابله با تروریسم پرداختند."
 

الكلمات الرئيسية:
ترور، تروریسم، اقدامات سازمانهای بین المللی، تروریست، مبارزه با تروریسم، سازمانهای بین المللی.