تجاوز إلى المحتوى الرئيسي
• الحرب والسلام العادل
• الاخوة الإسلامیة ومکافحة الارهاب
• الحریة الفکریة الدینیة، وقبول الاجتهاد المذهبي ومواجهة تیار التکفیر والتطرف
• المواساة الإسلامیة والحذر من التخاصم والنزاع
• الاحترام المتبادل بین المذاهب الإسلامیة، ورعایة أدب الاختلاف والنآي عن النزاع وانتهاك الحرمات والإهانة
• تقبیح تطبيع العلاقات مع الكيان الصهيوني الغاصب

المؤتمر الدولي السابع والثلاثون للوحدة الإسلامية

مدیر آکادمی فقه دهلی نو؛ مسلمانان، نقش خود را در معرفی دین اسلام ایفا کنند

مدیر آکادمی فقه دهلی نو؛ مسلمانان، نقش خود را در معرفی دین اسلام ایفا کنند

احمد نادر قاسمی، مدیر آکادمی فقه دهلی نو تصریح کرد: اکنون که اسلام به عنوان یک دین، تمدن و نظام امن زندگی در حال ظهور و معرفی شدن است، مسلمانان نقش خود را در معرفی این دین به‌عنوان یک نظام زندگی صلح‌آمیز ایفا کنند.

به گزارش ستاد خبری سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، احمد نادر قاسمی، مدیر آکادمی فقه دهلی‌نو در وبینار سی‌و هفتمین کنفرانس وحدت اسلامی تصریح کرد: یکی از شئون و عوامل موفقیت در زندگی ما و همه مسلمانان این است که امت، متحد و یکپارچه باشد.

وی در این باره توضیح داد: امت اسلامی به هر اندازه که به وسیله محبت، اخلاق و برادری اسلامی با هم متحد و یکدست باشد، به همان اندازه دین آنها، قدرتمند خواهد بود و ارزش‌های اسلامی در جهان، غالب خواهند شد.

قاسمی با بیان این که اسلام همیشه داعی و حامی یک زندگی صلح‌آمیز و زندگی توأم با اخلاق اسلامی و تحمل است، گفت: رسول خدا (ص) در یک حدیث، مسلمان را اینگونه تعریف کرده است که «المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده؛ مسلمان کسی است که دیگران از شر زبان و دست او در امان باشند». 

وی در ادامه اظهار داشت: در جهان امروز تمام موسسات و یا نهادهایی که برای ایجاد وحدت در میان مسلمانان تلاش می‌کنند، تاکید دارند که مسلمانان باید باهم زندگی صلح‌آمیز و توأم با امنیت و آرامش داشته باشند و یکی از بزرگترین و مهم‌ترین نهادها و اسم‌ها در این میان "مجمع تقریب مذاهب اسلامی جمهوری اسلامی ایران" است. 

مدیر آکادمی فقه دهلی‌نو تصریح کرد: اکنون که اسلام به عنوان یک دین، تمدن و نظام امن زندگی در حال ظهور و معرفی شدن است، مسلمانان باید نقش خود را در ارائه  این دین به‌عنوان یک نظام زندگی صلح‌آمیز ایفا کنند.

وی افزود: مقامات کشورهای مذهبی، علما، دانشمندان، امامان مساجد و تمام کسانی که برای بشریت و اجرای دین در زندگی تلاش می‌کنند، همه باید آستین بالا زده و اسلام را به‌عنوان یک نظام صلح‌آمیز و یک تمدنی که می‌تواند آرامش را به جهان هدیه کند، بشناسانند.

قاسمی با تاکید بر تلاش‌های مجمع تقریب مذاهب اسلامی در راستای ایجاد وحدت میان مسلمانان گفت: هر فرقه و مذهب برای خود اصول و فروعی دارد که می‌توانند بر فروع و اعتقادات خود باقی بمانند و در آن دسته از اصول اسلامی که بین همه مشترک هستند، باهم متحد شوند.

وی با بیان این که در حال حاضر فاصله‌هایی در میان اهل سنت و شیعیان و یا سایر فرقه‌های اسلامی در جهان وجود دارد، تصریح کرد: مهم‌ترین راه برای از بین بردن این فاصله‌ها، همان روشی است که رسول خدا (ص) فرمود که نسبت به یکدیگر حسد نداشته باشید، از نظر فکری و قلبی از یکدیگر دور نشوید، کینه نداشته باشید و علیه یکدیگر توطئه نکنید.

این عالم هندی خاطرنشان کرد: تمام مسلمانان، برادران دینی هستند و این امتیاز که رسول خدا به ما داده است، در هیچ جامعه بشری وجود ندارد. 

وی در ادامه سخنان خود گفت: ما باید اگر کینه و بغضی از مسلمانان دیگر و برادران خود در دل داریم، آن را از قلبمان بیرون کنیم تا زمانی که تخم نفرت و حسد را از دل‌های خود بیرون نکنیم، وحدت به وجود نخواهد آمد.