تجاوز إلى المحتوى الرئيسي
• الحرب والسلام العادل
• الاخوة الإسلامیة ومکافحة الارهاب
• الحریة الفکریة الدینیة، وقبول الاجتهاد المذهبي ومواجهة تیار التکفیر والتطرف
• المواساة الإسلامیة والحذر من التخاصم والنزاع
• الاحترام المتبادل بین المذاهب الإسلامیة، ورعایة أدب الاختلاف والنآي عن النزاع وانتهاك الحرمات والإهانة
• تقبیح تطبيع العلاقات مع الكيان الصهيوني الغاصب

المؤتمر الدولي السابع والثلاثون للوحدة الإسلامية

نویسنده سوریه‌ای؛ همکاری اسلامی به منظور متبلور ساختن ارزش‌های مشترک است

نویسنده سوریه‌ای؛ همکاری اسلامی به منظور متبلور ساختن ارزش‌های مشترک است

انور ورده، نویسنده سوریه‌ای اظهار داشت که عنوان «همکاری اسلامی» بسیار مهم است؛ چرا که بدون همکاری و بدون متبلور شدن ارزش‌های مشترک، جهان اسلام نمی‌تواند در برابر چالش‌های موجود بایستد.

به گزارش ستاد خبری سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، «انور ورده»، نویسنده و استاد دانشگاه در وبینار سی و هفتمین کنفرانس وحدت که از سوی مجمع جهانی تقریب برگزار می‌شود، اظهار داشت: «انتخاب عنوان «همکاری اسلامی» به منظور متبلور ساختن ارزش‌های مشترک صورت گرفته است.»
 
وی در رابطه با اهمیت این عنوان گفت: «علت اهمیت عنوان یاد شده در این است که در یک برهه زمانی بسیار حساس مطرح شده است. برهه‌ای که در آن لزوم همکاری اسلامی و متبلور شدن ارزش‌های مشترک احساس می‌شود.»
 
ورده ادامه داد: «بدون همکاری و بدون متبلور شدن ارزش‌های مشترک، قطعا جهان اسلام نمی‌تواند در برابر چالش‌هایی که از هر سو به سمت آن هجمه برده است، بایستد و در جبهه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و آموزشی، با چالش‌های فرهنگی و  چالش فضای مجازی مقابله کند.»
 
وی اشاره کرد که قطعا این ارزش‌‎ها باید متبلور شوند اما در شرایط مِه‌آلود کنونی و فضایی که انقلاب تکنولوژی ایجاد کرده، تشخیص اینکه کدام ارزش‌ها مشترک هستند، سخت است.

این اندیشمند سوری در ادامه افزود: «انقلاب تکنولوژی و فناوری موجب شده تا به صورت روزانه میلیون‌ها پیام به نسل کنونی از اقصی نقاط مختلف جهان مخابره گردد. همین امر سبب شده تا نسل کنونی در برابر دو راهی و چند راهی قرار گیرد.»
 
وی خاطرنشان کرد که نسل کنونی نمی‌داند کدام راه درست و کدام راه غلط است و در سایه این شرایط نمی‌تواند دوست و دشمن را از یکدیگر تشخیص دهد و افزود: «این بدان معناست که بخش اعظمی از افکار عمومی با چنین مسئله‌ای درگیر هستند.»
 
انور ورده در پایان گفت: «زمانی که این کنفرانس، ایده «همکاری اسلامی» را مطرح می‌کند، در واقع یک پروژه بزرگ و مفید را برای نسل آینده مطرح می‌سازد. این اقدام موجب می‌شود تا چشمان نسل آینده باز گردد و این نسل بتواند گام‌های درست را بشناسد و راه صحیح را تشخیص دهد. اینجاست که اهمیت برگزاری این کنفرانس آشکار می‌گردد.»