آیت الله سید محمد سعیدی، تولیت حرم حضرت فاطمه معصومه (س) و نماینده ولیفقیه در استان قم در ابتدا ایام ولادت با سعادت نبی مکرم اسلام و فرزند برومندشان امام جعفر صادق(ع) را تبریک گفت و با اشاره به آغاز سی و پنجمین کنفرانس بینالمللی وحدت با شعار "اتحاد اسلامی، صلح و پرهیز از تفرقه و نزاع در جهان اسلام"، بیان نمود: خداوند متعال در قرآن کریم میفرماید: «وَأَطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ ۖ وَاصْبِرُوا ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ»؛ و همه پیرو فرمان خدا و رسول باشید و هرگز راه اختلاف و تنازع نپویید که در اثر تفرقه، ترسناک و ضعیف شده و قدرت و عظمت شما نابود خواهد شد، بلکه همه باید یکدل، پایدار و صبور باشید که خدا همیشه با صابران است.
وی افزود: یکی از مولفه های جلوگیری از تنازع، صبوری و تحمل می باشد فلذا خداوند متعال در قرآن کریم فرمودند: « يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ»؛ ای اهل ایمان، (در پیشرفت کار خود) از صبر و مقاومت کمک گیرید و به ذکر خدا و نماز توسّل جویید که خدا با صابران است.
وی ادامه داد: این آیه پیام آور یک فرمان قوی ، ارزشی ، راهبردی و فراگیر برای امت اسلامی است و در همه عرصه و حالات مولفه پیروزی ، یکپارچگی ، رشد و تعالی امت اسلامی در پرتوی انسجام می باشد.
امام جمعه شهر قم، عنوان کرد:در جبهه های جنگ رزمندگان و گروه های مقاومت و حتی جنگ نرم، در نبردهای سخت بر دشمنان، این انسجام و دوری از اختلاف شرط مهم است که نمونه های بسیاری از آن را در صدر اسلام مشاهده می کنیم.
نماینده استان قم در مجلس خبرگان رهبری گفت: در واقع آنچه که بعد از رحلت پیامبراسلام(ص) موجب آسیب رساندن به پیکره اسلام شد، تفرقه بوده است. جمهوری اسلامی ایران نسیم وحدت را در منطقه دمیده است و به این سایه اتحاد، انسجام بخشیده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: اکنون رسالت مهم امت اسلامی در شرایط سخت و بحرانی این است که اجازه ندهیم دشمنان تفرقه افکن به صفوف متحد مسلین نفوذ کرده و به آنان آسیب وارد کنند.
وی اضافه کرد: امیرالمومنین در نهج البلاغه خطبه 176 می فرمایند؛ "خداوند متعال در پرتو تفرقه هیچ خیری را چه در گذشته و چه در آینده قرار نداده است"، در خطبه ای دیگر می فرمایند "در جمع ها و اجتماعات شرکت کنید زیرا دست خدا با اتحاد و انسجام امت اسلامی است"، فلذا وحدت در جوامع اسلامی سودمند بوده است.